Golden Tulip pentru un eveniment reuşit

   
     Pe umerii unui administrator de companie apasă multe greutăţi deoarece pe lângă beneficii şi satisfacţii, acesta are foarte multe responsabilităţi. Un adevărat lider încearcă să-şi motiveze colaboratorii organizând traininguri de dezvoltare profesională care scot la lumina adevăratul potenţial al celor din cadrul companiei.
   
      Un astfel de eveniment are la bază foarte multă documentare, pricepere şi îndemânare, iar cheia succesului constă în alegerea locaţiei. Sala de conferinţe  trebuie să fie una încăpătoare şi luminoasă, cu un design simplu şi elegant. După căutări acerbe am găsit o sală la Hotelul Golden Tulip Times care mi se pare potrivită pentru training-ul pe care l-am pregătit agenţilor noştri şi sper ca, împreună cu celelalte elemente, să rezulte în evenimentul reuşit pe care ni-l dorim.

     Pentru a fi sigură că nu voi uita ceva, am decis să-mi notez toate ideile, din cauza asta şi pentru că îmi place să fac liste. Aşadar, dacă ai de organizat un eveniment şi ai nevoie de inspiraţie, te invit să vezi lista mea.

Reţeta unui eveniment reuşit 

   Evenimentul organizat de compania noastră va avea la bază un training de perfecţionare, dar deoarece vrem să ne răsplătim angajatii şi să îi motivăm să lucreze la fel de bine ca şi până acum, le-am pregătit câteva surprize relaxante.

Locaţia


8888-golden-tulip-times

  Am menţionat mai sus că atunci când vine vorba de o locaţie, aş vrea să fie business şi cât mai simplă  în design, iar centrul de conferinţe Panorama (de la Hotelul Golden Tulip Times) este perfect. Are vedere spre Casa Parlamentului şi faptul că dispune de lumină naturală este foarte important pentru mine. Am observat că şi atunci când eram la facultate, parcă mă concentram mai bine în zilele în care amfiteatrele beneficiau de lumină naturală.

Golden Tulip Times Exterior



 Mâncare şi băuturi

   Cu toţii gândim mai bine cu stomacul plin, aşa că la capitolul mâncare m-am gândit să apelez la seriviciile personalului de la Restaurantul Good Old Times. Am alcătuit împreună meniul pentru un bufet finger food şi abia aştept să degust din toate. Acest tip de bufet este ideal pentru conferinţe deoarece fiecare preparat este cât o îmbucătură.




   Ca băuturi vom avea răcoritoare şi o şampanie fără alcool pentru a ciocni la sfârşitul training-ului.




   Invitaţi speciali

   De training se vor ocupa cei mai pricepuţi agenţi imobiliari care vor oferi detalii despre cele 3 reguli ale succesului în imobiliare, despre soluţionarea problemelor neprevăzute şi despre tehnici prin care  poţi demonstra clienţilor că pot avea încredere în tine. Pentru dezvoltare personală, l-am ales ca invitat pe unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi speakeri motivaţionali: Lorand Soares Szasz.




Gala Premiilor şi tombola

  La sfârşitul trainingului va avea loc Gala Premiilor unde angajaţii vor fi premiaţi în funcţie de performanţe. Angajatul anului va primi un trofeu în formă de bloc realizat din sticlă, pe care va fi gravate numele său. Celelalte premii vor fi în bani, gadget-uri, o cină romantică şi premiul cel mare, o vacanţă în doi la Paris.








                                          Bloc sticla transparenta-trofeu pentru birou  27504 CRISMA


  Relaxare şi team building

  O echipă care se distrează împreună, va rămâne împreună. Cum să ne destindem sau sa ne descreţim frunţile dacă nu la o cafea? La parterul hotelului, se află Cafe Times, o cafenea chic cu un meniu ce te face să-ţi doreşti să ai mai mult timp la dispoziţie.

Cafe Times


    Cina va avea loc la Restaurantul Good Old Times, unde bucătarii ne vor delecta papilele gustative cu preparate cu specific românesc.


    A doua zi, angajaţii se vor bucura de o zi plină de relaxare la cel mai mare centru wellness din Europa. Sper ca ziua de SPA să le alunge gândurile negre şi oboseala cumulată în ultimul timp. Decorul rupt din filme influenţează starea de bine a celor ce îi trec pragul, iar noi, după atâta răsfăţ, ne vom simţi ca adevărate staruri de cinema.




Cazarea invitaţilor

   Weekendul în care are loc trainingul va fi plin de evenimente şi cu siguranţă invitaţii se vor bucura să afle că vor fi cazaţi la Hotelul Golden Tulip Times, care este conceput să găzduiască până şi cei mai exigenţi oaspeţi.











   Drumul va fi şi el asigurat de compania noastră aşa că angajaţii vor avea parte de o ofertă 2 in 1, dezvoltare profesională şi relaxare fără să fie nevoiţi să achite un leuţ.

   Ştiu că nu multe companii cred că îşi permit să-şi premieze angajaţii, însă fiecare îşi poate planifica evenimentul cum crede de cuviinţă. Consider că un astfel de eveniment influenţează performanţele angajatului şi va da de înţeles cât de apreciată este munca sa. Prin training-uri nu numai că investim în anagajaţi, ci propulsăm compania printre liderii de pe piaţă.


*** Acest articol a fost scris pentru Superblog. ***

0 comments